Om oss

Salestrain Sweden finns i Handen, Träffgatan 2 i södra Stockholm.

Genom aktiv träning hjälper vi företag och andra organisationer till ett engagerat kundarbete. Konsulter, säljare, fokuserade chefer och medarbetare hjälper sin organisation att få uppskattning och arbeta produktivt, efter våra träningar.

Vi har tillgång till ett stort kontaktnät av erfarna och seriösa konsulter inom olika arbetsområden vilket gör att vi kan skräddarsy vår uppdrag för varje kund, hela tiden med professionellt resultat.

Genomgående gör vi en behovsanalys inför varje nytt uppdrag med en kund, kundens behov måste alltid ligga till grund för vår arbetsinsats. När båda parter ser behoven och önskemålen på samma sätt, definierar vi rätt innehåll och arbetsinsats i vår del av uppdraget. Vid samtycke mellan kunden och oss om att lösningen är den önskade, sker planering och genomförande av vårt uppdrag.

Således är vårt mål att leverera rätt insats i varje uppdrag och att kunden skall få en mycket stor nytta av vårt arbete. Vi vill på detta sätt skapa nöjda kunder och långa kundrelationer.

Salestrain Sweden ingår fr.o.m.  den 1/1-15 som en bifirma i ActiLeg AB, se www.actileg.com.

 


Se filmen om Salestrain

 

Veckans fråga

Laddar fråga...

Prenumerera via RSS RSS