Rätt träning för dig!

Ditt behov och önskemål styr givetvis oss, därför anpassar vi alltid vår lösning därefter. Ibland kan en mindre justering av en "standardträning" vara rätt lösning, andra gånger blir allt skräddarsytt.

Nedan följer några exempel på populära träningar.


Försäljning via servicetekniker

Skapa merförsäljning genom att träna er tekniska personal i att sälja vid sina kundbesök! Vi har lösningen!


Säljande presentationer

Våga tala, snacka juste, nå fram, bli förstådd, känn dig lugn!

Gillar du att hålla presentationer, når du fram med ditt budskap, har du förberett dig på rätt sätt, har du en bra öppning i presentationen och en bra ögonkontakt, mm? Du sammanfattar väl innehållet och nyttan i din presentation? Rösten: är den varierad, mm?

En tydlig och säljande presentation kan helt avgöra om du om du når fram med ditt budskap, får ordern eller inte, helt enkelt lyckas med din uppgift. Din personliga insats kan också göra att du och din organisation uppfattas positivt och tydligt.

Vi använder högupplöst DVD-inspelning under träningens olika steg, deltagarna får en länk till valda delar av det inspelade materialet efter träningen. I konstruktiv anda bedömer vi de olika deltagarnas presentationer och ger varandra goda råd.Kunskapsöverföring

Stora värden går ofta förlorade när äldre/mer erfarna medarbetare går i pension eller lämnar organisationen av andra skäl.
All deras kunskap behöver tas tillvara och komma till nytta hos de kollegor som arbetar kvar.

Vår tjänst KUNSKAPSÖVERFÖRING hjälper till i övergångsarbetet genom att vi initierar kunskapsöverföringen och dessutom etablerar ett ARBETSSÄTT som våra kunder själva kan använda för att ta vara på värdet av den upparbetade kunskapen.

Kontakta oss för mer info.Besöksbokning, boka besök
på 20-30 sekunder!

 

Fler affärer med mindre arbete!
Vår mycket populära träning, där deltagarna får hjälp med att ta fram ett PERSONLIGT anpassat manus för deras egna "kalla samtal" när de skall boka besök hos potentiella kunder eller arbetsgivare. Ett genomtänkt manus med en riktigt bra intresseväckare och som i övrigt är väl uppbyggt gör det viktiga besöksbokningsarbetet mycket effektivt och betydligt lättare att utföra.
Vi tränar på uppläsning och ringer verkliga bokningssamtal.
 


Effektiva säljbesök!

Hur skall vi agera under det viktiga säljbesöket med en ny tilltänkt kund?
Vi vill ju inte slarva bort det korta mötet utan snarare ta vara på alla möjligheter nu när vi har en möjlig kund framför oss. Glöm krododilen (stor mun, bara pratar, kan inte lyssna): var istället som en kanin: två stora öron och en liten mun (lyssna dubbelt så mycket som du pratar). Frågeteknik, behovsanalys, avslutsteknik, behandling av invändningar m.m.


Kundunika träningar

Utöver ovan angivna exempel på träningar genomför vi även helt kundanpassade träningar. Ett genomgående inslag är att deltagarna får ÖVA AKTIVT i övningar och rollspel, för att aha-upplevelsen, behållningen och inlärningen skall bli så effektiv som möjligt.

Kontakta oss beträffande era egna behov och önskemål angående träning, så försöker vi hjälpa er att nå era mål.


Kundvård i toppklass!

Vill du sköta om din kundbas, öka försäljningen till existerande kunder, skapa riktigt lojala kunder som väljer dig som första alternativ och tackar nej till dina konkurrenter?

Ett målmedvetet och genomtänkt kundarbete ger dig det försprång i försäljningen som du förtjänar. Visst vore det tråkigt att slarva bort den möjligheten?


Ta en diskussion med oss om era förutsättningar och önskemål så kan vi hjälpa er med en anpassad lösning för just er organisation!


Se filmen om Salestrain

 

Veckans fråga

Laddar fråga...

Prenumerera via RSS RSS