Som man tränar får man sälja!

Vad vi är

Vad vi gör

Vad vi tror

Kontakt

   

 Hem
 Våra tjänster

 NyhetsbrevKundfilmen
 Några tips
 Nyheter
 Kontakt
 Referenser
 Arkiv
 Länkar

 Pressreleaser Notiser
Om Salestrain
 

 

 

 

Vad vi är


Salestrain Sweden är ett företag som hjälper kunderna att utveckla sina

affärer och sin förmåga att sälja.

 

Sten Bodin

Salestrain Sweden är grundat av Sten Bodin.
Sten har mångårig och gedigen erfarenhet av personlig försäljning, säljledning och affärsledning och har under många år gjort affärer och samverkat med små, medelstora och stora organisationer både i Sverige och utomlands.


 

Vårt mål

I våra uppdrag använder vi våra under flera år samlade erfarenheter av aktiv system- och tjänsteförsäljning, säljledning, säljplanering, målformulering, styrning och mätning, strukturerade säljsamtal med värdeargumentation/kundnytta samt effektivitet i säljsamtalet.

Detta påverkar våra kunders lönsamhet i positiv riktning:

·         Ökat antal orders

·       Fler säljbesök

·         Snabbare avslut

·         Ökat ordervärde

·         Ökad kundnöjdhet

 


 

Ökad försäljning

Vi hjälper företag i Sverige och utomlands med att öka sin förmåga att sälja genom en aktiv och anpassad träning av säljare, chefer och andra med kundkontakt. Vi kan se över och styra upp våra kunders säljverksamhet och våra träningar vänder sig till alla med kundkontakt: erfarna säljare, nyblivna säljare, företagsledning, säljstödjande personal med flera.

 

Vi kan även anlitas som en extra resurs i form av försäljningschef, säljare, mäss-ansvarig etc.
 

Alla kan bli bättre på att sälja, även erfarna säljare. Jämför med en toppidrottsman: utan träning sjunker prestationen snabbt, även den allra bästa måste träna hårt för att maximera sin prestation. Samma sak gäller för säljare.

 

Kundkontakt

Våra träningar riktar sig främst till personal med kundkontakt. Detta kan vara erfarna säljare, nyblivna säljare, företagsledning samt säljstödjande personal.
Våra kunder finns både inom och utom Sverige.


Vårt uppdrag

Vi är en erkänt kvalificerad leverantör inom våra verksamhetsområden. Detta innebär att våra träningar och uppdrag är väl definierade till innehåll, omfattning och genomförande i samverkan med varje kund. Vår ledstjärna är att förbättra kundernas resultat och  förmåga att sälja, genom att leverera aktiv träning samt tjänster med hög kundnytta. All träning är baserad på kundernas behov: innehåll, kvalitet och leveranssäkerhet skall vara till kundens belåtenhet!

 

Företagsprofil
Respekt, etik, moral och trevligt bemötande är viktiga ledstjärnor i vårt kundarbete.
Genom en hög servicegrad, lyhördhet och hög kvalitet i våra tjänster är vårt mål att överträffa våra kunders förväntningar.

Kunden i fokus

Kundens behov styr alltid den aktuella träningsinsatsen från vår sida. Detta innebär att träningarna anpassas till deltagarnas kunskapsnivå och de mål som kunden har ställt upp för träningen. Varje kund skall vara nöjd med våra träningar och vilja rekommendera oss för andra.
 

Några kundkommentarer
Våra kunders omdömen om oss är av central betydelse. Vi blir stolta och glada av de många positiva omdömen som våra kunder ger oss i samband med våra utförda uppdrag, nedan följer några exempel:

"Bra kursledare"
"Många nyttiga tips och lättsam kurs med bra ledare"
"Det var mycket lyckat"
"Det var värt varje krona"
"Rollspelen var bra, det var nyttigt att få agera kund också!"
 

Kontakta oss gärna för referenser!

 

                                                                                                            Några lösningar:
                                                                           Säljträning, Säljutbildning, Affärsmannaskap, Säljkurs, Affärsutveckling,                                                                            Coaching, Mentor, Kompetensutveckling, Ledarutveckling, Chef att hyra,                                                                            Rekrytering, Besöksbokning

   

Salestrain Sweden  Tel: 0702-838350  Fax: 0702-561582  Träffgatan 2 136 44 Handen  e-post: info@salestrain.se