Som man tränar får man sälja!

Vad vi är

Vad vi gör

Vad vi tror

Kontakt

   

 Hem
 Våra tjänster

 NyhetsbrevKundfilmen
 Några tips
 Nyheter
 Kontakt
 Referenser
 Arkiv
 Länkar

 Pressreleaser Notiser
 Om Salestrain
 

 

 

 

Vad vi tror

Vi tror på individen!

 

Vi tror att alla medarbetare har en potential att bli ännu mer professionella i sitt arbetssätt och att de allra flesta av oss vill göra ett gott arbete.

 

Vi tror även att företagsledningar i allmänhet vill se sitt företag prestera ett gott resultat under affärsmässiga former och att de värdesätter en kunnig och ambitiös personal som tycker om sitt företag, har en god ansvarskänsla och vill stanna kvar.

 

Vi tror att det finns goda utvecklingsmöjligheter både för de flesta företag som helhet och för deras medarbetare, individer. Inte minst chefer vilka kan behöva ett stöd i sitt ofta ensamma och utsatta arbete.

 

Vi tror att det är svårt för individer att ändra sina beteenden i yrkesrollen, men att detta är fullt möjligt att åstadkomma med en anpassad och väl genomtänkt träning.

 

Vi tror att det inte räcker att gå en kurs för att verkligen ändra sitt beteende, utan att varje individ behöver få tillfälle att träna på den aktualiserade kunskapen, antingen denna är ny eller känd sedan tidigare.

 

Vi tror att uppriktighet, ärlighet och ett omsorgsfullt beteende med god respekt för andra människor är en bra förutsättning för lyckade affärer och en bra tillvaro i samhället.

 

                                                                                                            Några lösningar:
                                                                           Säljträning, Säljutbildning, Affärsmannaskap, Säljkurs, Affärsutveckling,                                                                            Coaching, Mentor, Kompetensutveckling, Ledarutveckling, Chef att hyra,                                                                            Rekrytering, Besöksbokning

   

Salestrain Sweden  Tel: 0702-838350  Fax: 0702-561582  Träffgatan 2 136 44 Handen  e-post: info@salestrain.se