The art of Selling!

Vad vi är

Vad vi gör

Vad vi tror

Kontakt

   

 Hem
 Våra tjänster

 NyhetsbrevKundfilmen
 Några tips
 Nyheter
 Kontakt
 Referenser
 Arkiv
 Länkar

 Pressreleaser Notiser
 Om Salestrain

 

 

 

Affärsmannaskap

 

Affärsmannaskap kan definieras på olika sätt.

Vi menar att affärsmannaskap, till skillnad från ett förvaltande beteende, innebär genomgående ett ökat fokus på att nå ett affärsresultat i arbetet och agerandet både externt och internt.

 

Några kännetecknande inslag i affärsmannaskap kan sägas vara öppenhet, lyhördhet, anpassningsbarhet, korrekthet, lönsamhetstänkande, en strävan mot långsiktiga och goda affärsförbindelser, lyckade affärer där både köpare och säljare är nöjda, att hålla vad man lovar. Givetvis kan mycket mer sägas om affärsmannaskap.

 

Ett affärsmässigt beteende är en av grundförutsättningarna när Salestrain Sweden sammanställer och genomför träningar för personal med kundkontakt. Det är en självklar del i alla våra åtaganden och de budskap vi ger till våra kunder och övriga aktörer på marknaden.

 

Vi genomför gärna träning i affärsmannaskap för de företag/organisationer som är intresserade, kontakta oss gärna för att diskutera hur ett passande upplägg skulle kunna se ut för er del.

 
                                                                                                             Några lösningar:
                                                                           Säljträning, Säljutbildning, Affärsmannaskap, Säljkurs, Affärsutveckling,                                                                            Coaching, Mentor, Kompetensutveckling, Ledarutveckling, Chef att hyra,                                                                            Rekrytering, Besöksbokning
   

Salestrain Sweden  Tel: 08-7453030/0702-838350  Fax: 0702-561582  Träffgatan 2 136 44 Handen  e-post: info@salestrain.se