The art of Selling!

Vad vi är

Vad vi gör

Vad vi tror

Kontakt

   

 Hem
 Våra tjänster

 NyhetsbrevKundfilmen
 Några tips
 Nyheter
 Kontakt
 Referenser
 Arkiv
 Länkar

 Pressreleaser Notiser
 Om Salestrain
 

 

 

 

Kompetensutveckling

 

Kunskap är färskvara, används den inte så är den meningslös. Att ständigt utveckla sin kompetens är av central betydelse om man vill göra ett bra arbete och samtidigt trivas i sin roll.

 

Kompetensutveckling består av två delar, menar vi: dels att AKTUALISERA och på ett bra sätt använda den kunskap och erfarenhet man har sedan tidigare, dels att KOMPLETTERA med ny kompetens, nya arbetssätt och nya metoder för att prestera ett gott resultat.

 

Vi känner starkt att en genomtänkt kompetensutveckling innebär att individen trivs och presterar bättre i sin yrkesroll, när utvecklingen sker i en anpassad form för respektive individ. Rent ekonomiskt är en sådan genomtänkt kompetensutveckling en extremt god investering som oftast återbetalar sig på kort tid!

                       

                                                                                                             Några lösningar:
                                                                           Säljträning, Säljutbildning, Affärsmannaskap, Säljkurs, Affärsutveckling,                                                                            Coaching, Mentor, Kompetensutveckling, Ledarutveckling, Chef att hyra,                                                                            Rekrytering, Besöksbokning
   

Salestrain Sweden  Tel: 08-7453030/0702-838350  Fax: 0702-561582  Träffgatan 2 136 44 Handen  e-post: info@salestrain.se