The art of Selling!

Vad vi är

Vad vi gör

Vad vi tror

Kontakt

   

 Hem
 Våra tjänster

 NyhetsbrevKundfilmen
 Några tips
 Nyheter
 Kontakt
 Referenser
 Arkiv
 Länkar

 Pressreleaser Notiser
 Om Salestrain
 

 

 

 

Affärsutveckling

 

Affärsutveckling är en strategisk uppgift. Det handlar om att bedöma och sätta in åtgärder för att företaget skall utvecklas i önskad riktning, oftast inbegriper detta att man undersöker marknadens behov/önskemål idag och framöver, för att kunna anpassa produktutbud, tjänster, erbjudanden, prissättningar med mera till verkligheten. Man ser även över hur de egna styrkorna kan formeras och organiseras: hur skall säljkåren arbeta, hur skall den vara dimensionerad och organiserad, hur skall den ledas, vilka etiska och praktiska riktlinjer skall gälla i sälj- och marknadsarbetet, med mera.

 

En mycket viktig del i affärsutvecklingen är att se till att säljarna har rätt kunskapsnivå både vad gäller egna produkter/lösningar och att de agerar affärsmässigt och målmedvetet. Resultatorienteringen är mycket viktig, men även säljstödet måste fungera: marknadsföring, reklam, tillgång till produktspecialister, back-office-funktioner med mera skall vara rätt uppbyggt och ge det stöd som säljarna behöver. Säljarna skall inte lastas ned med administrativt arbete utan skall kunna ha högsta möjliga arbetstid ute hos kunder och ”prospects”.

 

Vi diskuterar gärna hur en plan för er affärsutveckling kan se ut och hjälper gärna till i detta arbete, kontakta oss gärna! 

                       

                                                                                                             Några lösningar:
                                                                           Säljträning, Säljutbildning, Affärsmannaskap, Säljkurs, Affärsutveckling,                                                                            Coaching, Mentor, Kompetensutveckling, Ledarutveckling, Chef att hyra,                                                                            Rekrytering, Besöksbokning
   

Salestrain Sweden  Tel: 08-7453030/0702-838350  Fax: 0702-561582  Träffgatan 2 136 44 Handen  e-post: info@salestrain.se