The art of Selling!

Vad vi är

Vad vi gör

Vad vi tror

Kontakt

   

 Hem
 Våra tjänster

 NyhetsbrevKundfilmen
 Några tips
 Nyheter
 Kontakt
 Referenser
 Arkiv
 Länkar

 Pressreleaser Notiser
 Om Salestrain
 

 

 

 

Coaching

 

Ibland behöver säljare, och övriga med kundkontakt, litet stöd i sitt arbete för att komma ur en del "hjulspår" som man kan ha fastnat i. Det kan gälla att få perspektiv på det egna arbetet, att plocka fram vilka delar i arbetet som är mer respektive mindre akuta och centrala, vad man skall fokusera på, vad man upplever som svårt, obehagligt, lätt, etc.

 

Coaching, menar vi, innebär att hjälpa medarbetaren ifråga till en insikt om önskvärd utveckling genom fruktbara resonemang utifrån individens och organisationens mål och verksamhet.

 

Vi är även beredda att gå ett steg längre än vad traditionell coaching gör, genom att ge förslag och idéer till vad som kan göras i respektive individs situation för att skapa ett bra och lönsamt säljarbete.

                       

                                                                                                             Några lösningar:
                                                                           Säljträning, Säljutbildning, Affärsmannaskap, Säljkurs, Affärsutveckling,                                                                            Coaching, Mentor, Kompetensutveckling, Ledarutveckling, Chef att hyra,                                                                            Rekrytering, Besöksbokning
   

Salestrain Sweden  Tel: 08-7453030/0702-838350  Fax: 0702-561582  Träffgatan 2 136 44 Handen  e-post: info@salestrain.se